Hoppa till sidans innehåll

25manna 7–8 oktober och soppkväll 3 oktober

01 SEP 2017 15:22
Snart är det dags årets roligaste tävling 25manna – en av världens största stafetter som blandar ungdomar, seniorer, elit och veteraner i samma lag.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2017 11:31

Även i år har Skarpnäck två lag anmälda nu är bara frågan vilka vill vara med och springa i dessa lag? Anmäl dig gärna så snart som möjligt för att underlätta för uttagningskommittén (UK).Vid anmälan kan du också ange om du har specifika önskemål kring sträcka/tid etc.

Anmäl ditt intresse på följande länk eller kontakta någon i uttagningskommittén (UK) nedan. 

 

Soppkväll med presentation av lagen 

Klubbens två lag med totalt 50 startande kommer att presenteras på klubbens soppkväll den 3 oktober. Då är alla medlemmar välkomna på soppa efter tisdagsträningen, en soppa som klubben bjuder på. Och i samband med detta så presenterar UK lagen. Missa inte soppkvällen!  

 

25mannautmaningen

Förra året tog vi initiativet att bjuda in Enskede och Skogsluffarna i en lokal 25mannautmaning med två fina vandringspokalet i potten. Vi sprang hem en av pokalerna och målet i år är naturligtvis att båda pokalerna ska till Skarpnäck.

För oss som gillar att psyka våra grannklubbar i denna utmaning så finns det en Facebook-grupp för detta. Sök "25-manna utmaning" så kan ni följa uppladdningen i klubbarna. 

Läs mer om 25manna här

Kontaktpersoner i Uttagningskommittén (UK): Sanna Batz, Håkan Rolfsson och Nicklas Doyle. 

Skribent: Åsa Edgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info