Hoppa till sidans innehåll

Träningsstart 13 augusti

12 AUG 2019 21:47
Vi tjuvstartar tisdagsträningarna den 13/8 för alla träningsgrupper. Samling som vanligt 17.45 vid klubblokalen vid Kärrtorps IP. De gröna och vita grupperna kommer att spela brännboll i skogen medan gula och orange-violetta har kartläsningsövning.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2019 21:47

Så här i augusti börjar nätterna bli märkbart längre och man anar slutet på sommarlovet. Det kanske någon tycker är synd men glöm då inte att det snart börjar en härlig höstsäsong med orientering!
Vi tjuvstartar tisdagsträningarna redan den 13/8 för alla träningsgrupper. Samling som vanligt 17.45 vid klubblokalen vid Kärrtorps IP.
De gröna och vita grupperna kommer då att bekanta sig med varandra och spela brännboll i skogen medan gula gruppen börjar med en kartläsningsövning i grupp, orange-violetta likaså.

Sen finns det ett antal datum som kan vara bra att skriva in i kalendern nu direkt:
Tisdag 13/8 och varje tisdag fram till höstlovet. Träning 17.45. Som regel vid klubblokalen Kärrtorps IP men avvikande plats kan förekomma. 
Onsdag 28/8 Regionsfinal-sydost Ungdomsserien, Gustavsberg.
Söndag 8/9 Skarpnäcks OL är arrangörer för Stockholms Stafett-DM vid Ågesta. VI BEHÖVER DIG OCH DIN FAMILJ SOM FUNKTIONÄRER, för t.ex. fikaförsäljning, parkering, bygga/riva arena m.m. Ungdomar upp till 16 år kan även delta i själva tävlandet. Våra tävlingsarrangemang är en grundläggande förutsättning för att vi överhuvudtaget får det ekonomiska att gå ihop i klubben, så varje ideell arbetstimme du/ni kan bidra med uppskattas!
Lördag 28/9 Final Ungdomsserien på Vilundavallen, Upplands Väsby.
Ett komplett tävlingsprogram kommer senare.

Varmt välkomna till en ny säsong!
Hälsningar från Per och alla ungdomsledare

Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info