Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från StOF


Hitta Ut kommer till stan!

(2019-05-17 14:04)
Den 23 maj lossar vi för första gången förtöjningarna för Hitta Ut Stockholm. Du kommer att kunna möta Stockholms OF och ställa frågor på Stockholm City Cup den 22 maj och i samband lanseringen den 23:e
 
När andra deltävlingen i Ungdomsserien avgjordes på tisdagen var det åter Järfälla OK som fick ihop mest poäng. Men Täby OK överraskade med att vara tredje bästa klubb för kvällen.
 
Finalhelgen i Swedish League avslutades med klang och jubel för Stockholm när tävlingarna avgjordes i Grödinge på söndagen
 
Knackigs väder stoppar inte Stockholms orienteringsungdomar från att delta i Ungdomsserien. Fjolårssegrande Järfälla OK har täten efter första deltävlingen
 
Finalhelgen i Swedish League startade på fredagen med sprint i Nacka i östra Stockholm. Lite av succé för Järla och Ravinen som fick visa upp sig på hemmaplan.
 
Äntligen har vi kommit så långt att vi kan släppa inbjudan till utvecklingsläger violett i samband med Norge 13-18 augusti. Läs och begrunda och välkommen med din anmälan. Vi hoppas också på intresse från etablerade ledare att följa med.
 

Dramatik i Östra Göinge

(2019-05-01 07:40)
10MILA 2019 är avklarat. Arrangörerna i nordöstra Skåne ska ha all heder för väl genomförda tävlingar. För Stockholmsklubbarna blev det lite stolpe ut och en hel del dramatik.
 
Skiftet april-maj är lika med högsäsong för orientering. 10MILA är kulmen på en träningsperiod för både elit och motionär. Skåne hälsar oss tiomilaälskare välkomna till ett nypyntat Glimåkra.
 
Våren är som vanligt tajt. Stockholms elitmiljö har sprungit allt från stafetter till träningstävlingar. Även Natt-SM och andra deltävlingar i Swedish League. Snart väntar så finalen för SwLe och det på hemmaplan i Stockholm, helgen 3-5 maj.
 

Första UP avklarad!

(2019-04-09 11:19)
I fredags kväll var första UP, i tävlingsformen natt. Okej väder, men med en viss kyla. Det tror jag arrangörerna hade tänkt på för vid start fanns det en värmande brasa, som värmde många löpare.
 
Efter att ha tränat en hel vinter är det dags för Stockholms ungdomar att testa formen. UP-serien går igång på fredag 5 april.
 
Fredag den 29 mars samlades Stockholms elitorienterare i Hässleholm för att fajtas om årets första SM-medaljer. Det blev guld!
 
Nu är detaljerna satta för träffen på onsdag. Både allmän inbjudan med hålltider samt ett särskilt tränings-PM går att ta del av här.
 
Anmälan till 13-14 träffar varandra hos IFK Lidingö respektive Snättringe SK går ut på söndag. Än finns det tid att se till att man säkrar en plats!
 
Nu finns inbjudan till årets läger för gul och orange nivå ute här på hemsidan. Det är bara att anmäla sig!
 

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: lfcrlssn@gmail.com

Se all info