Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Börja orientera"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Börja orientera


Gillar du skogen, rörelse, klurigheter & utmaningar? Har du spring i benen?

Då skall du komma till oss i Skarpnäcks OL och vår nybörjarkurs i orientering! Vi har kurser både för vuxna och barn och ungdomar!

För vuxna:

2022 års grundkurs i orientering för vuxna kommer att genomföras på tisdagkvällarna 5/4, 19/4 och 26/4 samt på dagen lördag 30/4. Den 30/4 besöker vi en tävling där du får prova en lätt bana (eller svårare om du vill).

Vi håller till i och i närheten av SOLs klubblokal på Kärrtorps IP på tisdagkvällarna. Passet tar c:a 1,5 timmar från kl 1800.

Mer detaljer till anmälda närmare kursstart.

Kostnad 600 kr inklusive kartor, dokumentation och startavgift den 30/4.

Upplysningar från och anmälan till: klas.langels@bredband.net.

För barn och ungdomar 8–14 år:

2022 års nybörjarkurs börjar tisdag 29 mars kl 17.45 vid klubblokalen. Vi träffas sedan varje tisdag fram till och med 7 juni, förutom påsklovsveckan, samt torsdag 5 maj. Vid två tillfällen, 5 och 17 maj, deltar vi i Ungdomsserien och då är vi på annan plats än klubblokalen. Exakt vad som gäller varje gång kommer att framgå av kalendern.

I år kostar kursen 600 kr. Då ingår 11 kurstillfällen under våren, en funktionströja i klubbens färger samt fortsättningskurs efter sommaren och medlemskap året ut. Gruppen kan bli full så först till kvarn gäller.

Våra träningsgrupper för barn och ungdomar är indelade efter kunskapsnivå enligt Svenska Orienteringsförbundets färgskala: grön (=nybörjare), vit, gul och orange/violett. Om du inte är nybörjare är du välkommen att gå med direkt i vit, gul eller orange/violett grupp enligt din nivå efter överenskommelse med ungdomsledarna.

Skarpnäcks OL:s klubblokal ligger vid Kärrtorps IP, mellan tennishallen och skridskotältet.

Vi är utomhus alla tillfällena så kläder efter väder.

Anmälan och upplysningar lämnas av Joel Lundgren på, joel.o.lundgren@gmail.com

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Skarpnäcks OL
Lars Segerman, Nämndemansbacken 67
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: info@skarpnacksol.se

Se all info