Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Börja orientera"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Börja orientera


Gillar du skogen, rörelse, klurigheter & utmaningar? Har du spring i benen?

Då skall du komma till oss i Skarpnäcks OL och vår nybörjarkurs i orientering! Vi har kurser både för vuxna och barn och ungdomar!

För vuxna 2020:

 Vi ordnar en grundkurs med 4 kurstillfällen under april/maj. Tisdagkvällarna 14/4, 21/4 och 28/4 samt onsdag kväll 6/5.

Kursstart tisdag kväll 14/4 kl 18.00 i Skarpnäck OLs klubblokal på Kärrtorps IP. Vi börjar varje kväll med en kort stunds teori inne. Sedan alltid ute oavsett väder, så tänk på kläder. Vi är klara ca 19.30.

Onsdag kväll 6/5 testar vi en lätt orienteringsbana vid en tävling i södra storstockholmsområdet. Mer info om detta efter kursstart.

Kostnad för kursen är 500 kr och då ingår kartor, dokumentation, startavgift tävlingen och medlemskap året ut. Avgiften betalas till pg 52087-4 Skarpnäcks OL.

Om du vill vara med på denna kurs eller har frågor så kontakta Klas Langels på klas.langels@bredband.net eller 0766-317571. Helst redan idag!

För barn och ungdomar 8–14 år:

2020 års nybörjarkurs börjar tisdag 24 mars kl 17.45 vid klubblokalen Kärrtorps IP. Vi träffas sedan i stort sett varje tisdag fram till och med 2 juni, dock ej påsklovsveckan. Vid några tillfällen kan det vara avvikande veckodag på grund av att vi åker på tävling. Exakt vad som gäller varje gång kommer att framgå av kalendern.

I år kostar kursen 600 kr. Då ingår 9-10 kurstillfällen under våren, en funktionströja i klubbens färger samt fortsättningskurs efter sommaren och medlemskap året ut. Gruppen kan bli full så först till kvarn gäller.

Våra träningsgrupper för barn och ungdomar är indelade efter kunskapsnivå enligt Svenska Orienteringsförbundets färgskala: grön (=nybörjare), vit, gul och orange/violett. Om du inte är nybörjare är du välkommen att gå med direkt i vit, gul eller orange/violett grupp enligt din nivå efter överenskommelse med ungdomsledarna.

Skarpnäcks OL:s klubblokal ligger vid Kärrtorps IP, mellan tennishallen och skridskotältet.

Vi är utomhus alla tillfällena så kläder efter väder.

Anmälan och upplysningar lämnas av Joel Lundgren på, joel.o.lundgren@gmail.com

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: lfcrlssn@gmail.com

Se all info