Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Börja orientera"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Börja orientera


Gillar du skogen, rörelse, klurigheter & utmaningar? Har du spring i benen?

Då skall du komma till oss i Skarpnäcks OL och vår nybörjarkurs i orientering! Vi har kurser både för vuxna och barn och ungdomar!

För vuxna:

Vårens grundkurs för vuxna 2021 är inställd

Eventuellt kommer det att ges en kurs senare i år. Mer information kommer

 

För barn och ungdomar 8–14 år:

2021 års nybörjarkurs börjar tisdag 13 april kl 17.45 vid klubblokalen Kärrtorps IP. Vi träffas sedan i stort sett varje tisdag fram till och med 8 juni. 10 tillfällen inklusive Ungdomserien, torsdag 6/5 och tisdag 18/5.. Exakt vad som gäller varje gång kommer att framgå av kalendern.

I år kostar kursen 600 kr. Då ingår 10 kurstillfällen under våren, en funktionströja i klubbens färger samt fortsättningskurs efter sommaren och medlemskap året ut. Gruppen kan bli full så först till kvarn gäller.

Våra träningsgrupper för barn och ungdomar är indelade efter kunskapsnivå enligt Svenska Orienteringsförbundets färgskala: grön (=nybörjare), vit, gul och orange/violett. Om du inte är nybörjare är du välkommen att gå med direkt i vit, gul eller orange/violett grupp enligt din nivå efter överenskommelse med ungdomsledarna.

Skarpnäcks OL:s klubblokal ligger vid Kärrtorps IP, mellan tennishallen och skridskotältet.

Vi är utomhus alla tillfällena så kläder efter väder.

Anmälan och upplysningar lämnas av Joel Lundgren på, joel.o.lundgren@gmail.com

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: lfcrlssn@gmail.com

Se all info