Hoppa till sidans innehåll

Daladubbeln 14–15 okt

06 SEP 2017 14:15
  • Uppdaterad: 06 SEP 2017 15:07

 

Följ med Skarpnäcks OL på den årliga resan till Dalarna!

Daladubbeln är en 2dagarstävling för dig som vill blanda orientering med din kreativitet. Man får chansen att klä ut sig samtidigt som man orienterar. Helgen fylls av rolig orientering, klubbhäng, bowling och utklädnad. Du får öva på att känna igen gamla och nya klubbkompisar! 

Vi far iväg i minibussar på lördag morgon 06.30, orienterar i 2manna-stafett, bowlar, äter middag och bor lördag natt på Scandic hotell i Falun. Äter frukost, deltar i utklädnadstävling (om man vill) och orienterar i 2manna-patrull och far hem söndag em för att vara hemma ca 17. 

Läs mer om tävlingen här. Se bilder från tidigare år och läs mer om Daladubbeln på deras hemsida. 

 

För ungdomar HD 10–16

Tävlingen är för ungdomar HD10–16, du ska klara av att springa en vit bana själv. För att delta i 2manna-stafetten behöver du en kompis som du också springer söndagens patrulltävling med. Vi kan hjälpa till att matcha med någon inom klubben, annars är det också möjligt att springa med en kompis från en annan klubb. Det finns även öppna motionsklasser. 

Anmäl i Eventor: under klubbaktivitet senast 26 sep, eller mejla Ingela. Är du vuxen och vill följa med som ledare och chaufför anmäler du det. 

Kostnaden för denna ungdomsresa är 450 kr och då får ungdommarna middag på lördagen, hotellboende, frukost, resa i mini-buss och bowling. Mer info skickas till de som anmäler sig närmare resan. 

Frågor? Prata med din tränare, eller Ingela och Anethe – som gärna berättar mera! 

// Ingela Arenander och Anethe Mansén  

Skribent: Åsa Edgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info