Hoppa till sidans innehåll

Saftblandare sökes

06 SEP 2017 12:33
  • Uppdaterad: 06 SEP 2017 20:50

Tisdagar efter träningen har vi en uppskattad tradition att bjuda alla ungdomar på saft och morötter, dessutom kan bjuder vi alla ungdomar upp till HD16 som duschat på två mackor. Övriga ungdomar som duschar hemma är välkomna att köpa mackor för 5:-/st – gott och trevligt efter träningen.

För att detta ska fungera så behöver klubben hjälp av oss föräldrar att vara fikaansvariga. Nu finns det ett par luckor i schemat som vi behöver fylla och dessutom är det toppen om det finns back-up om någon blir sjuk eller får förhinder, så anmäl dig om du kan hjälpa till en tisdag. 

Följande tisdagar behövs det förstärkning:

26/9 Vanlig träning, minst en person saknas. Det går bra att vara med på träningen innan och sedan hjälpa till med servering och städning.  

3/10 Soppkväll. Vi behöver hjälp med servering och städning efteråt av en person. 

För oss som hjälper till är det dessutom trevligt att hänga i lokalen, lära känna fler i klubben och glädja barn och ungdomar. Anmäl er genom att skicka ett mejl till Margareta. Kan ni inte dessa datum så anmäl er ändå till Margareta så kan hon sätta upp er på listan till våren. Gör det nu. Vi ses i köket! 

Läs mer om varför vi har tisdagfika och vilka som förväntas hjälpa till här. 

Skribent: Åsa Edgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info