Hoppa till sidans innehåll

Skidresa med Skogsluffarna – kort anmälningstid

21 NOV 2017 10:48
  • Skapad: 21 NOV 2017 10:48

Hej!

Torsdag 25/1-söndag 28/1 åker Skogsluffarnas orientering på skidresa till Orsa Grönklitt. Vi har bokat fina stugor precis vid längdspåren och vi har några stugor över, liksom plats i bussarna. Vill ni följa med?

Anmälan och betalning:

Ni betalar ett självkostnadspris på 1730 kronor per person. Små barn som inte tar upp egen säng betalar 150 kr.

I priset ingår: bussresa, boende med självhushållning, spåravgift och middag fredag kväll. Ni betalar alltså luncherna själva på upp- som nedväg.

Anmälan: senast 29/11 till This is a mailto link

Vid anmälan ange:

  1. För- och efternamn på alla som anmäls, samt födelseår på barnen
  2. Klubbtillhörighet
  3. Vilken buss ni vill åka upp (en buss går torsdag morgon och en buss på em, se nedan för mer info)
  4. Ev. önskemål om vilka ni vill bo med i en 6-bäddstuga
  5. Ev matallergier eller om ni vill ha vegetarisk mat på den gemensamma middagen

Betalning bör ske snarast för att bekräfta anmälan, dock helst senast 5/12. Betalning görs till klubben på bankgiro 5749-4478. Glöm inte att ange Orsa och namn och klubb på alla som ingår i anmälan vid betalning.

Mer om resan:

Vi reser i två bussar, sammanlagt plats för 100 personer, och du välja att resan torsdag morgon eller torsdag eftermiddag. Exakta tider ser du nedan. På resan upp och ned gör vi mat-stopp i Lugnet i Falun.

Vi har bokat stugor med fantastiskt läge precis bredvid spåren.

Vi kommer ha organiserade träningar för barn och ungdomar, ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Förhoppningsvis får även vi till något teknikpass och skid-o. Mer info om programmet kommer längre fram.

På fredagskvällen äter vi gemensam middag. I övrigt är det självhushållning som gäller.

Övergripande schema

25/1 torsdag 08:00 – Avresa med buss 1 från Panncentralen Ljusnevägen 1, Bagarmossen, samling tio minuter före. Lunch vid Falun Lugnet ca kl. 11:45. Framme Orsa Grönklitt ca 14.20.

25/11 torsdag 15:00 – Avresa med buss 2 från Panncentralen Ljusnevägen 1, samling tio minuter före. Middag vid Falun Lugnet ca 18:45. Ankomst cirka kl. 21:15

26/1 fredag 17:00 – Gemensam middag på restaurangen vid receptionen.  Det går att ta med matlåda hem ifall ni inte kan/vill äta där.

28/1 söndag – Avresa kl. 11:00 buss 1, lunch Falun Lugnet ca kl. 12:30

Avresa kl. 11:30 buss 2, lunch Falun Lugnet ca kl. 13:00

Ankomst ca kl. 17:30 söndag Djursjukhuset Bagarmossen för buss 1, något senare för buss 2.

Boende 

I år har vi hyrt stugor som ligger nära längdskidcentralen. Nästan alla hus är 6-bäddars med 3 sovrum. Ni får alla alltså räkna med att bo ihop med andra.

Sängkläder och handdukar ingår inte. Städning ingår inte, dvs. alla städar sin stuga före hemresa.

Då det är självhushållning är det viktigt att barn och ungdomar också har en person med sig som gör detta. Indelning av boende per hus kommer att ske baserat på önskemål och per familj och grupp så gott det går. Arrangörerna bestämmer vid behov.

Det finns en liten matvaruaffär nere vid receptionen som ligger nära boendet, annars är alternativet att ta med sig mat (ätas hemma eller i värmestugan), eller äta i restaurangen eller grillkiosken. Det finns även ett café vid restaurangen.

Bastu finns att tillgå dels bakom receptionen och dels under vandrarhemmet, men inte i stugorna. Det är öppen bastu separerad dam/herr.

Träning

Det kommer finnas schemalagda träningar för barn och ungdomar, medan övriga vuxna får träna självständigt eller boka egna kurser. Föräldrar till barn och ungdom kan alltid vara med på träningarna och hjälpa till, speciellt när vi gör utflykter.

Vi hoppas även få till en skid-orienteringsbana liksom tidigare år!

 

Väl mött önskar arrangörerna

Skogsluffarna

Skribent: Åsa Edgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info