Hoppa till sidans innehåll

Inför tävlingssäsongen 2021

21 FEB 2021 11:56
Så förbereder du dig bäst!
  • Uppdaterad: 21 FEB 2021 11:56

Ingen vet ännu när eller ens om vårens tävlingssäsong kommer igång. Restriktionerna måste först lätta innan det blir tillåtet att genomföra några riktiga tävlingar.

Fram tills dess finns det dock goda möjligheter att bygga upp och vässa formen genom träning. Klubbens träningsverksamhet är i full gång, om än i anpassad form, där vi kommer ombytta och klara till träningarna. Klubblokalen håller vi tills vidare stängd för gemensamma aktiviteter. När och var träningarna sker ser du i SOL-kalendern.

Du kan också springa några av de många klubbgemensamma träningarna som finns i distriktet. Både Vinterserien och Luffarligan pågår för fullt med ett upplägg där du själv skriver ut en karta och springer banan när du vill inom en given tidsperiod.

SOLs arrangemang i Vinterserien pågår just nu på Norra Djurgården och är öppet till den 7/3. Som klubbmedlem får du springa banorna på Norra Djurgården gratis. För övrigt kostar det 20 kr per utskriven karta när du deltar i Vinterserien och Luffarligan.

Den som vill springa en bana på "hemmaplan" kan passa på att springa IFK Enskedes arrangemang i Vinterserien. Dessa banor utgår från Kärrtorps IP och sitter ute till den 28/2.

Ta chansen att träna du också så kommer du att vara väl förberedd när tävlingarna åter drar igång efter det att restriktionerna har lättat!

Skribent: Lars Segerman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Leif Carlsson, Pungpinevägen 11
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info