Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till Sommarlägret 14-15/5!

12 APR 2022 23:38
Nu har anmälan öppnat! Du som är upp till 16 år gammal, missa inte chansen att hänga med på en av årets höjdpunkter! Orientera, tälta, bada, gå på disco, få nya kompisar i andra klubbar!
  • Uppdaterad: 12 APR 2022 23:38

Stockholms Orienteringsförbunds Sommarläger 2022 vänder sig till barn och ungdomar upp till 16 år från hela länet. Lägret hålls 14-15 maj på Ågesta Friluftsområde. Vi hoppas på 400-500 deltagare, så det blir en utmärkt chans att lära känna folk i andra klubbar. Det spelar ingen roll vilken nivå du tränar på men du är viktigt att du törs övernatta i tält med dina klubbkompisar (eller med din förälder). 

Lägerprogrammet i korthet:

- Träning lördag förmiddag
- Lunch
- Äventyrsstafett
- Middag
- Disco
- Läggdags
- Frukost
- Lägerstafett

Det kommer att bli hur kul som helst! För mer detaljer om programmet, läs inbjudan på StOF-lägrets sida på Eventor. Badplats finns, så badkläder kan vara bra att ha.Måltiderna levereras av en professionell cateringfirma.

Vi bor klubbvis i tält som deltagarna tar med själva. Tältplatserna är 5X5 meter vilket innebär att husvagn/husbil inte kan användas. Lätta tält av mindre storlek är att föredra.

I år är Skarpnäcks OL (tillsammans med Haninge och Söders) huvudansvariga för att arrangera lägret. Därför är vi extra glada för föräldrar som kommer med ut och hjälper till att se till att våra ungdomar trivs och mår bra.

Priset för att vara med, inklusive tältplats och mat, är 200 kronor för dig som är max 16 år. För medföljande föräldrar kostar det 400 kronor. (Priserna är preliminära; klubbens subvention är ännu ej fastställd). Avgiften betalas in på plusgiro 52087-4 (märk betalningen med efternamn + ”Sommarläger”).

På Eventor finns det fyra separata arrangemang för lägrets olika delar, men observera att du inte ska anmäla dig där utan genom en ”klubbaktivitet” - r -  så ordnar vi ledare resten.

Om du skulle ha problem ditt Eventorkonto (kanske glömt lösenord?) så kan du återställa det på egen hand genom att följa instruktionen här.

Skribent: Per Edvall
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Lars Segerman, Nämndemansbacken 67
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info