Hoppa till sidans innehåll

Teknikträning v 17 Ågesta

07 JUN 2021 10:53
Svart bana består av 3 slingor á ca 3 km. Det har lagts vikt på sluttningskontroller och ett försök att få till lite vägvalsalternativ på längre sträckor, samt en del kupering för att göra det lite mer Tio-relevant.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2022 08:52

Samling vid Kärrtorps IP parkeringen kl 1745. Nickes bil går oftast från Farsta Strands tunnelbanestation kl 18.00

Anmäl dig i kommentaren till denna nyhet så att du får en karta med önskad bana (svart eller orange) och kan erbjuda skjuts (antal platser) eller behöver bilplats.

Vill du träna på egen tid? Skriv din epostadress i kommentaren (vi ser inte den adress du anger i epostfältet) så skickar vi filer för egen utskrift. Vi mejlar även ut PM för detaljerad information om hur träningen är tänkt att genomföras.

Ha med egen plastficka! Läs PM!

PM för teknikträning

Vecka 17, 2022

Ågesta

Samling på stora parkeringen vid Ågesta längst in på Bonäsvägen i Farsta. 

Kontroller sitter ute för träning mån-fre 25-29 april. Kontrollmarkering både skärm och reflex.

Svart bana består av 3 slingor á ca 3 km. Det har lagts vikt på sluttningskontroller och ett försök att få till lite vägvalsalternativ på längre sträckor, samt en del kupering för att göra det lite mer Tio-relevant.

Upplägget är att köra en slinga i taget i hög fart. Hitta ett bra flyt och vara vaksam vid vissa av kontrolltagningarna, samtidigt som man kan välja lite enklare vägval, som möjliggör högra fart på vissa sträckor.

Starta gärna några stycken med 30-60 sek mellanrum och gör en omstart efter varje slinga.

Orange nivå har en bana där du ofta får välja om du vill köra rakt på eller gå runt. Oftast är det bra sikt och det finns uppfång som gör att du kan få en bra kompassövning ut av det om du väljer rakt på. En liten slinga vid kontroll 4 har lite svårare kontrollpunkter för de som vill utmanas lite mer.

Svart: 1:10.000 eller 1:7.500. Springer du alla 3 banor blir det 9,8 km. 

Orange: 1:7.500, 4,2 km

Utskrift: De tre svarta slingor finns på var sin karta, så rekommenderas dubbelsidig utskrift + en extra karta för de som springer allt.

Livelox finns här.

Lösenord: Fågel

Skribent: Nicke Papasikas
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skarpnäcks OL
Lars Segerman, Nämndemansbacken 67
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: 0704931339
E-post: This is a mailto link

Se all info